Vi söker en elevassistent PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Pär   

Bodbysunds miljöskola startade hösten -97 som en friskola. Bodbysund ligger vackert beläget vid sjön Burträsket, ca 3,5 mil söder om Skellefteå och 7 km utanför Burträsk. Skolan har i dagsläget 31 elever från åk F-4 och har miljöinriktning som profilering. Detta innebär att vi strävar efter ett förhöjt miljömedvetande hos våra elever och att naturen ingår som en naturlig del i vår undervisning. Profileringen utökades 2015 med idrott och hälsa. Det innebär att vi har idrott och hälsa schemalagt varje dag. Målet är att främja elevernas fysiska hälsa samt att stärka deras rörelseglädje, koncentrationsförmåga, den egna självkänslan och öka gemenskapen på skolan.

Vi söker nu fler kollegor som vill arbeta i vårt härliga arbetslag och som med stort engagemang vill satsa på fortsatt pedagogiskt utvecklingsarbete.

Utbildning/Erfarenhet: Vi söker en elevassistent, med förståelse för elevers olika behov. Du bör ha vana att arbeta med barn. Lämplig utbildning är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid: Deltid; 70 %.

Varaktighet: Visstidsanställning under läsåret 19/20, med möjlighet till fortsatt anställning.

Lön: Månadslön

Arbetsgivare: Bodbysunds miljöskolas Ek. Förening

Ansökan: Skriftlig ansökan via mail, inkommen senast 2019-04-25, till Ulrika Marklund (rektor): Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

För mer information om vår skola – kika in på vår hemsida: www.bodbysund.se eller ring Ulrika (rektor) 0914-431 33 eller Pär Särnblad (styrelseordförande) 070-33 66 114.


Varmt välkommen med din ansökan!